Osebni programi

za notranje ravnovesje in harmonijo v odnosih z bližnjimi

ooo

Zakaj bi vlagali v vaš osebni razvoj?

Dober odnos do sebe in drugih vpliva na naše življenje, na naše psihično in fizično počutje ter zdravje. Ljudje smo namreč družbena bitja in na vseh področjih življenja vstopamo v odnose.

Kako pomembni so, se običajno zavemo šele takrat, ko niso dobri. Ko gre nekaj narobe. Ko ugotovimo, da smo nekje zgrešili in izgubili tisto pristno nit, ki nas je povezovala. Ko se zavemo, da si želimo imeti lepše, bolj ljubeče, bolj sočutne in mirne odnose z ljudmi, ki so nam pomembni.

Prav nikoli ni prepozno za izboljšave. Še bolje pa je že vnaprej obvladati določena znanja in veščine, s katerimi zgradimo in vzdržujemo dobre odnose. 

Kaj lahko pridobite?
 • Bolje boste razumeli sebe in druge
 • Vzpostavili boste dober odnos sami s sabo, kar je temelj za vse ostale odnose
 • Spoznali boste različne osebnostne stile in razumeli, zakaj se z enimi ujamete in z drugimi ne
 • Naučili se boste komunicirati na način, da boste slišani, razumljeni in da boste  lažje dosegli svoj namen
 • Razumeli in lažje boste sprejemali razlike med nami
 • Naučili se boste prepoznati in obvladati svoja čustva  
 • Razvili boste sposobnost zavestno izbirati svoje odzive in komunikacijo
 • Do drugih boste pristopali z več empatije in razumevanja
 • Vaša dejanja bodo sočutna in modra, uspešno boste upravljali “glavo in srce”
 • Lažje boste ohranjali notranji in zunanji mir, tudi v zahtevnih življenjskih okoliščinah
 • Vaši odnosi bodo bolj ljubeči, razumevajoči, sočutni, komunikacija pa strpna, jasna in spoštljiva

Programi za osebno rast in dobre odnose z drugimi

!AKTUALNO! LIFE COACHING ČUSTVENE INTELIGENCE

Mnogi od nas se vsakodnevno spopadamo s čustvenimi težavami, kot so na primer: preobremenjenost z življenjskim stresom, izguba kontrole ob napetih čustvenih situacijah, občutek »zataknjenosti« pri soočanju z izzivi, pomanjkanje motivacije, slabo počutje zaradi pogostih strahov in skrbi, nezadovoljstvo v medosebnih odnosih,... Coaching čustvene inteligence nam pomaga vzeti krmilo dobrega počutja v svoje roke!

Kako se bolje razumeti in sporazumevati

Različnost bogati odnos in omogoča osebno rast.  Seveda pa so razlike lahko tudi velika ovira v vsakdanjem življenju in vzrok številnih konfliktov. Zagotovo jih nihče ne sproža namenoma, a se kljub temu dogajajo. Kako koristno uporabiti razlike med nami in izboljšati naše odnose?

Upravljanje s čustvi za uspešno partnerstvo

Dober odnos je tisti, v katerem smo sposobni zavestno voditi svoja čustva in misli, izbirati svoje odzive in komunikacijo z drugimi tako, da vzdržujemo kakovostne, ljubeče in empatične odnose. Kako to dosežemo?

Obvladajmo Ego, obvladajmo konflikte

Konflikti v partnerstvu so neizogibni, koristni in potrebni. Preko njih prebrodimo razlike in se uskladimo v rešitvah, ki ustrezajo obema. Kako reševati nesoglasja na konstruktiven in miren način?

Uspešno starševstvo in osebnostni stili otrok

Bi radi znali z otroki ravnati tako, da vas bodo bolj upoštevali in se boste z njimi bolje razumeli? Prvi korak do boljšega razumevanja otrokovega vedenja je ta, da najprej dobro razumemo sebe in svoj starševski pristop.

Ohranimo notranji in zunanji mir

Eno pomeni brati duhovno literaturo in izvajati vaje za sproščanje, drugo pa pomeni dejansko znati uporabljati duhovno inteligenco v vsakdanjem življenju. Bi radi do sebe in bližnjih ravnali z več sočutja, ljubezni, se bolje razumeli in znali lepše reševati medsebojne konflikte?

Program po vaši meri

Zavedam se, da ima vsak posameznik svoje želje, potrebe in predvsem, da imamo različna izhodišča, od koder gradimo nadaljnji osebni razvoj. Skupaj zato lahko oblikujemo individualni ali skupinski program, ki vam bo “pisan na kožo”.

Koraki do uspeha

Potek in način dela

Ko gre za odnose, se vse začne pri sebi. Dober odnos samega s seboj je temelj, na katerem se gradijo vsi ostali odnosi. Naši odnosi so namreč naše zrcalo. In na druge lahko vplivamo tako, da spreminjamo sami sebe.

V odnose vstopamo postopoma, po fazah. Tako, kot bi lupili čebulo. Najprej se lotimo vrhnje plasti, našega vedenja in komunikacije. To je tisti, najbolj vidni del vsakega odnosa.

Ko razumemo vedenjske razlike med nami, se lotimo globljih plasti. Naših čustev in nezavednih miselnih vzorcev. Dober odnos je namreč tisti, v katerem smo sposobni zavestno voditi svoja čustva in misli, izbirati svoje odzive in komunikacijo.

Najvišja stopnja osebnega razvoja in vodenja odnosov z drugimi je duhovna inteligenca. Njene veščine nam pomagajo, da smo sposobni delovati bolj sočutno in modro, da v odnosih ohranjamo notranji in zunanji mir, ne glede na okoliščine, v katerih se znajdemo.

Spremenimo lahko sami stvari, ki se jih zavedamo. 

Vabilo na kavo

Dobro sodelovanje se prične s temeljitim pogovorom, saj vam lahko le tako zagotovim konkretno pomoč in zaupanja vredno medsebojno sodelovanje. Vabim vas na kavo. Spoznajmo se!

Oblikovanje programa
Za vas oblikujem butično storitev, najboljšo verzijo posameznega programa ali kombinacijo le teh, s poudarki, za katere skupaj ocenimo, da so najbolj pomembni in s tehnikami, ki bodo vam prinesle najboljše rezultate.
1
Uporaba različnih sodobnih tehnik & orodij
Pri svojem delu uporabljam in kombiniram različne tehnike prenosa znanja: od predavanj/ delavnic, praktičnih vaj, mentorstva, coachinga do svetovanja. Programe izvedem poglobljeno, in sicer z uporabo različnih orodij: DISK vedenjskih profilov, čustvene ter duhovne inteligence. Z vami lahko delam v skupini ali individualno.
2
Doseganje ciljev
Za vsak izbrani program skupaj določimo želene cilje, obseg in trajanje. Največ, kar lahko s sodelovanjem dosežemo, so trajne spremembe načina delovanja in posledično izboljšanje vaših odnosov.
3

Spremembe, ki jih želimo videti pri drugih, so lahko le rezultat in zrcalo sprememb nas samih.

Zakaj sodelovati ravno z mano?

Ker verjamem, da za izboljšave ni nikoli prepozno. Tudi sama bi danes, z današnjimi znanji in izkušnjami, marsikaj naredila drugače. Sem žena, mama, hčerka, sodelavka, prijateljica. Vse vloge, v katerih vam pomagam izboljšati odnose, tudi sama živim. In tudi moji odnosi niso bili - ter še danes niso - popolni. Daleč od tega.
Kar pa je drugače med nekoč in danes je to, da se zdaj zanje zavestno potrudim. In iz prve roke vam lahko potrdim, da se vsak vložen napor bogato obrestuje!

100% ODKRITOST

Najprej vas dobro spoznam, da vidim, če in kako vam zares lahko pomagam. Če to lahko storim bolje kot konkurenca, vam to povem. Drugače vas usmerim drugam. Moj cilj je vaše popolno zadovoljstvo.

LASTNE IZKUŠNJE

Programe sem razvila na podlagi lastnih izkušenj, se učila na svojih napakah in ni potrebe, da isto pot uberete tudi sami. Izkoristite moje napake, da preprečite vaše!

PRAKTIČNI PRIMERI

Vse, kar učim, podkrepim s številnimi praktičnimi primeri in poskrbim za to, da udeleženci nove pristope razumejo, sprejmejo in jih navdušim za izboljšave.

Konkretni rezultati + PRESEŽEK

Stranke pri meni najbolj cenijo to, da pridejo do konkretnih rezultatov, da moje obljube niso prazne, zato ostajamo v stikih še dolgo po zaključenem sodelovanju. Vedno upravičim vaše zaupanje in poskrbim, da tisto, kar dobite, preseže vaša pričakovanja.

Vlaganje vase je najboljša investicija.

Kateri program vas zanima?

In kakšno kavo radi pijete? 🙂 Dober namen ni dovolj za uspeh. Potrebni so trdna odločitev, jasni cilji in predvsem: akcija.