Agilna miselnost

Odgovor na izzive vodenja v agilnem svetu.

»Agilno vodenje pomeni vsestransko prožnost v razmišljanju, čustvovanju in delovanju ter globoko poznavanje lastnih meja, vrednot in razlogov.«
Arnold

ooo

Cilj programa je omogočiti vam, menedžerjem in vodjem, da razmišljate, delujete in vodite na agilen način, ter podpirate in spremljate svoje zaposlene na poti k večji agilnosti v podjetju.

Živimo v svetu, ki se naglo spreminja. Okolje postaja vedno bolj kompleksno, pogosto se znajdemo v negotovih in dvoumnih situacijah, dogajanju stežka sledimo. Že sami imamo težave s stalnim prilaganjem in hitrimi odzivi, vodje pa moramo to doseči še pri drugih.

Izboljšajte vodstvene sposobnosti v agilnem okolju

Razvijajte svojo agilno miselnost in se prožno odzivajte na zahteve okolja

Spodbujajte agilno miselnost pri svojih zaposlenih

Okrepite timsko sodelovanje in učinkovitost vaše ekipe

Ta program je za vas, če želite:

SAMOZAVEST IN POGUM
Delovati samozavestno in pogumno, kljub dvoumnim in zapletenim situacijam.
1
SAMOZAVEST IN POGUM
varnost in zanesljivost
Zagotoviti zaposlenim varen okvir in jasno smer v spremenljivih in negotovih razmerah.
2
varnost in zanesljivost
RAZVOJ zaposlenih
Razvijati zaposlene in jim pomagati krepiti agilno miselnost.
3
RAZVOJ zaposlenih
TIMSKO DELO
Krepiti kulturo zaupanja, timsko sodelovanje in učinkovitost v vaši ekipi.
4
TIMSKO DELO

Izvedba programa: ​

  • Omejeno število udeležencev do max 15 vodij.
  • 2-celodnevni delavnici.
  • Individualni assessment in poročilo Osebni vodstveni profil.

Na kratko iz ozadja programa

Agilno vodenje vključuje vse ukrepe, zaradi katerih so odločitve in delovanje vodij hitri, prožni in prilagodljivi. Vodja na delavnici razvija sposobnosti samorefleksije, samoorganizacije in prilagajanja drugim na nivoju razmišljanja, čustvovanja in delovanja.

Ljudje smo močno navezani na svoje miselne vzorce. 80 % naših zaznav temelji na preteklih izkušnjah in ni objektivno. Uspešen voditelj prepozna in spoštuje medsebojne razlike med člani tima, jih uspešno vključuje v medosebne odnose in zna postaviti potrebe drugih pred svoje. Zato je pomembno, da dobro razume vzorce mišljenja in delovanja sebe ter drugih ljudi.

Delavnici temeljita na osebnostnem modelu Persolog®, ki vam omogoči, da razvijete agilen način razmišljanja. To je v svetovnem merilu razširjeno, uporabljeno in priznano orodje (z njim dela več kot 90 % podjetij DAX),  ter preizkušeno sredstvo za podporo sprememb vedenja in miselnih vzorcev, ter spremljanje ljudi na poti samorefleksije in samorazvoja.

»Vaš uspeh ni odvisen od zunanjih razmer, temveč od tega, kako se boste nanje odzvali.«

Želite izboljšati svoje agilne sposobnosti pri vodenju?

Kliknite spodnji gumb in pošljite povpraševanje.

Veselim se vašega klica ali sporočila.

Mojca Balanč ročni podpis

Zakaj sodelovati ravno z mano?

100% ODKRITOST

Najprej vas dobro spoznam, da vidim, če in kako vam zares lahko pomagam. Če to lahko storim bolje kot konkurenca, vam to povem. Drugače vas usmerim drugam. Moj cilj je vaše popolno zadovoljstvo.

LASTNE IZKUŠNJE

Programe sem razvila na podlagi teoretičnega znanja in številnih lastnih izkušenj. Učila sem se na svojih napakah in ni potrebe, da isto pot uberete tudi sami. Izkoristite moje napake, da preprečite vaše!

PRAKTIČNI PRIMERI

Vse, kar učim, podkrepim s številnimi praktičnimi primeri in poskrbim za to, da udeleženci nove pristope razumejo, sprejmejo in jih navdušim za izboljšave.

Konkretni rezultati + PRESEŽEK

Stranke pri meni najbolj cenijo to, da pridejo do konkretnih rezultatov, da moje obljube niso prazne, zato ostajamo v stikih še dolgo po zaključenem sodelovanju. Vedno upravičim vaše zaupanje in poskrbim, da tisto, kar dobite, preseže vaša pričakovanja.