Program po vaši meri

Oblikujmo program, ki bo vam, vašemu podjetju ali ekipi, pisan na kožo.

ooo

V kolikor imate vi ali vaše podjetje specifičen izziv in rešitev ne najdete v že oblikovanih programih, mi to sporočite. Ko se podrobneje spoznamo in dobro razumem vaše želje, vam povem, če in kako vam lahko pomagam.

Zavedam se, da ima vsak posameznik ali podjetje svoje želje, potrebe in predvsem, da imamo različna izhodišča, od koder gradimo nadaljnji razvoj.

Moja posebnost so butični, ekskluzivni izobraževalni programi, ki so v polnosti prilagojeni vam, zato ne odlašajte z vašim predlogom. 

Bi se radi pogovorili o možnostih programa po vaši meri?

Dobro sodelovanje se prične s temeljitim pogovorom, saj vam lahko le tako zagotovim konkretno pomoč in zaupanja vredno medsebojno sodelovanje. Vabim vas na kavo. Kakšno radi pijete? 🙂 Spoznajmo se!

Veselim se vašega klica ali sporočila.
Mojca

"Naložba v znanje prinaša najboljše obresti."
Benjamin Franklin

Zakaj sodelovati ravno z mano?

100% ODKRITOST

Najprej vas dobro spoznam, da vidim, če in kako vam zares lahko pomagam. Če to lahko storim bolje kot konkurenca, vam to povem. Drugače vas usmerim drugam. Moj cilj je vaše popolno zadovoljstvo.

LASTNE IZKUŠNJE

Programe sem razvila na podlagi lastnih izkušenj, se učila na svojih napakah in ni potrebe, da isto pot uberete tudi sami. Izkoristite moje napake, da preprečite vaše!

PRAKTIČNI PRIMERI

Vse, kar učim, podkrepim s številnimi praktičnimi primeri in poskrbim za to, da udeleženci nove pristope razumejo, sprejmejo in jih navdušim za izboljšave.

Konkretni rezultati + PRESEŽEK

Stranke pri meni najbolj cenijo to, da pridejo do konkretnih rezultatov, da moje obljube niso prazne, zato ostajamo v stikih še dolgo po zaključenem sodelovanju. Vedno upravičim vaše zaupanje in poskrbim, da tisto, kar dobite, preseže vaša pričakovanja.

Tedenski e-mail nasveti

+ BREZPLAČEN E-PRIROČNIK

Brez skrbi, vaš e-mail naslov je na varnem. Tudi jaz ne maram spam-a. Rada pa imam uporabne nasvete. Zato boste že ob prijavi prejeli brezplačen e-priročnik

4 KORAKI ZA LAŽJE OBVLADOVANJE IMPULZIVNIH REAKCIJ V ODNOSIH