Prijava na delavnico

Obvladajmo Ego, obvladajmo konflikte

ooo

Pozdravljeni!

Veseli me, da ste se odločili za prijavo in želite narediti nekaj res dobrega za svoje odnose. Trenutno ni razpisanega termina za delavnico, vesela pa bom, če izpolnite informativno prijavo in si tako zagotovite svoje mesto med prvimi, ki boste obveščeni o novem terminu. 

Delavnica bo potekala preko aplikacije Zoom.  Dan pred delavnico boste na vaš elektronski naslov prejeli link, s klikom na katerega boste vstopili v spletno predavalnico. Prav tako boste prejeli gradivo za praktični del delavnice.  

Delavnica se ne bo snemala zaradi varovanja vaših osebnih podatkov, zato kasnejši posnetek ne bo na voljo.

Če se želite udeležiti delavnice s partnerjem, morate prijaviti oba. Le tako vam bo lahko omogočeno praktično delo v parih. 

Plačilo celotnega zneska je potrebno izvršiti najkasneje 3 dni pred pričetkom delavnice na TRR: SI56 0313 8100 0184 250. 

Podatki za plačilo:

MB Consulting, Mojca Balanč s.p.

Pod Pogovco 20, 4294 Križe

Namen: Kotizacija za delavnico

Račun boste prejeli po zaključku delavnice po elektronski pošti.

Za odjave 2 dni pred pričetkom zadržim 30% vplačane kotizacije. Pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacije ne vračam.

Informativna prijava

Želim, da me obvestite, ko bo znan nov termin delavnice.

  Za dodatne informacije in vprašanja me pokličite na +386 41 596 955, ali mi pišite na mojca@mojcabalanc.si.

  Zakaj sodelovati ravno z mano?

  Ker verjamem, da za izboljšave ni nikoli prepozno. Tudi sama bi danes, z današnjimi znanji in izkušnjami, marsikaj naredila drugače. Sem žena, mama najstnikoma, hčerka, sodelavka, prijateljica. Vse vloge, v katerih vam pomagam izboljšati odnose, tudi sama živim. In tudi moji odnosi niso bili - ter še danes niso - popolni. Daleč od tega. Kar pa je drugače med nekoč in danes je to, da se zdaj zanje zavestno potrudim. In iz prve roke vam lahko potrdim, da se vsak vložen napor bogato obrestuje!

  100% ODKRITOST

  Najprej vas dobro spoznam, da vidim, če in kako vam zares lahko pomagam. Če to lahko storim bolje kot konkurenca, vam to povem. Drugače vas usmerim drugam. Moj cilj je vaše popolno zadovoljstvo.

  LASTNE IZKUŠNJE

  Programe sem razvila na podlagi lastnih izkušenj, se učila na svojih napakah in ni potrebe, da isto pot uberete tudi sami. Izkoristite moje napake, da preprečite vaše!

  PRAKTIČNI PRIMERI

  Vse, kar učim, podkrepim s številnimi praktičnimi primeri in poskrbim za to, da udeleženci nove pristope razumejo, sprejmejo in jih navdušim za izboljšave.

  Konkretni rezultati + PRESEŽEK

  Stranke pri meni najbolj cenijo to, da pridejo do konkretnih rezultatov, da moje obljube niso prazne, zato ostajamo v stikih še dolgo po zaključenem sodelovanju. Vedno upravičim vaše zaupanje in poskrbim, da tisto, kar dobite, preseže vaša pričakovanja