Mojca Balanč

"Moje poslanstvo je spodbuditi in naučiti ljudi, kako uspešno voditi sebe in svoje odnose z drugimi. Da bomo drug z drugim ravnali bolj sočutno in spoštljivo, več sodelovali in manj tekmovali, ter si prizadevali poiskati in delovati za skupne cilje."

Kdo sem?

Verjamem, da je naša pot namenjena stalnemu učenju, odkrivanju neznanega in ustvarjanju novih spoznanj, ki nam pomagajo postati boljši človek.  Zato sem svoje profesionalno poslanstvo posvetila izboljšavam. Svojih in drugih.

Za mano je 20-letna kariera vodstvenih vlog v marketingu in prodaji. Po osnovni izobrazbi sem univ. dipl. komunikologinja, a večino svojega današnjega znanja sem nabrala po zaključeni formalni izobrazbi. V življenju stremim k izjemnim rezultatom in iščem tisto »nekaj«, kar loči najboljše od dobrega. Svoje znanje stalno nadgrajujem skozi prebiranje raznolike literature in številna strokovna izobraževanja.

Osebno sem že 22 let žena Alešu in mama dvema najstnikoma, Anžetu in Emi. Doma imamo tudi dva muca, ki nas s svojo nežno mačjo naravo dnevno učita ljubeznivosti, sočutja in mirnega razreševanja konfliktov. Vse, kar se dogaja prehitro ali preglasno, ju namreč vrže iz tira. In to je za našo, sicer glasno in dinamično družino, velik izziv. 

Skrbim za to, da stalno razvijam svoje potenciale in delujem skladno s svojimi vrednotami. Prizadevam si, da delujem s sočutjem in modrostjo, komuniciram zavestno in ne impulzivno, ter ohranjam notranji in zunanji mir, ne glede na okoliščine. Pri tem mi fizično pomagajo tudi joga, tek, kolesarska potepanja po hribih in poletna jadranja. 

Lahko rečem, da si vsakodnevno prizadevam živeti in delovati tako, kot učim tudi druge.

Kaj nudim in za koga?

Butični & ekskluzivni celostni programi – za poslovni in osebni uspeh

Moja posebnost so butični, ekskluzivni izobraževalni programi, ki so v polnosti prilagojeni vam, mojim strankam. Ker preprosto zagovarjam kakovost pred količino. Ne moremo doseči izjemnih rezultatov, če se jim ne posvetimo 100 %. Zato sodelujem samo s podjetji in posamezniki, ki se resnično zavedajo, da nam rezultatov ne more zagotoviti nihče »od zunaj«, če si zanje ne bomo trdno in z močno vztrajnostjo prizadevali tudi sami.

Sem mentorica, trenerka in svetovalka na področjih upravljanja odnosov v prodaji, vodenju in osebnih odnosov.  

Sama in z ekipo odličnih zunanjih sodelavcev pomagam podjetjem in posameznikom do boljših prodajnih rezultatov, uspešnega vodenja in obvladovanja odnosov ter komunikacije na vseh področjih njihovega delovanja. Prodajno znanje in vodstvene izkušnje združujem z obvladovanjem osebnostnih profilov ljudi, oboje pa začinim še z vključevanjem čustvene in duhovne inteligence.

Biti resnično dober v nečem terja od nas popolno predanost,  strokovno in osebnostno odličnost. To je tudi tisto, kar stranke pri meni najbolj cenijo. Da z mano pridejo do konkretnih rezultatov, da moje obljube niso prazne, da jih pripeljem do dejanskih sprememb in da ne ostajamo le na nivoju predajanja znanja. 

S svojim odnosom in storitvami pripomorem k vaši strokovni in osebnostni rasti, vas navdušim in opogumim za spremembe, da tako skupaj dosežemo zastavljene cilje. V stikih ostajamo še dolgo po zaključenem poslovnem sodelovanju.

Mojca Balanč

Programi

Prodaja

ooo

Prodajni programi za vrhunski uspeh
Preberi več

Prodaja

Vrhunski prodajalci ne služijo svojim strankam. Vodijo jih.

Preberi več

Vodenje

ooo

Vodstveni programi za izjemne rezultate pri vodenju ljudi
Preberi več

Vodenje

Veličina vodenja se meri po vplivu, ne formalni avtoriteti.

Preberi več

Osebni odnosi

ooo

Osebni programi za notranje ravnovesje in harmonijo v odnosih z vašimi bližnjimi
Preberi več

Osebni odnosi

Moji odnosi so moje ogledalo. Sliko lahko izboljšam samo z delom na sebi.

Preberi več

Izobraževanja in certifikati

Svoje znanje redno nadgrajujem doma in v tujini

Certificirana trenerka za Persolog® osebnostne profile (DISC)

DISK je eden svetovno najbolj uspešnih modelov za prepoznavanje, razumevanje in komuniciranje z različnimi osebnostnimi profili ljudi. Omogoči nam zavedanje, obvladovanje in prilagajanje lastnega vedenja ter izboljša razumevanje vedenj drugih.

Certificirana Life Coachinja čustvene inteligence

Čustvena inteligentnost ni določena ob rojstvu. Lahko jo razvijemo in izboljšamo, kadarkoli želimo. Pomaga nam pri premagovanju osebnih izzivov v življenju (razumevanje in upravljanje lastnega čustvenega sistema za lažje soočanje s težavnimi situacijami, reševanje konfliktov, samomotiviranje, soočanje s spremembami, upravljanje strahov, tesnobe, jeze,.....), kot tudi v poslovnem življenju, še posebej, če pri svojem delu sodelujete z drugimi ljudmi.

Certificirana izvajalka ESCI 360° Assessment in trenerka čustvene inteligence po dr. Golemanu: Grajenje čustvene inteligence in Vodenje s čustveno inteligenco

Kognitivna inteligenca nam odpre vrata uspeha, čustvena inteligenca nam tam pomaga ostati. Nauči nas zavedanja in obvladovanja lastnih čustev, razumevanja čustev drugih ljudi in rezultira v veščinah uspešnega vodenja odnosov.

Mednarodna certificirana SQ21® Coachinja pri Deep Change Inc.

Razvoj duhovne inteligence pomeni razvoj veščin, ki nam omogočajo, da delujemo in sprejemamo odločitve z modrostjo in sočutjem, hkrati pa ohranjamo notranji in zunanji mir, ne glede na okoliščine.

Številna domača in tuja usposabljanja ter izobraževanja s področja prodaje in vodenja

V dolgoletni karieri sem sodelovala s številnimi strokovnjaki in opravila vrsto domačih ter tujih izobraževanj s področja marketinga, prodaje in vodenja.

"Vaše znanje in vaši talenti so vaš potencial. Mehke veščine vplivanja in vodenja odnosov pa so tisto, kar potrebujete, da jih boste predstavili svetu na najbolj učinkovit način."
Mojca Balanč

Zakaj sodelovati ravno z mano?

100% ODKRITOST

Najprej vas dobro spoznam, da vidim, če in kako vam zares lahko pomagam. Če to lahko storim bolje kot konkurenca, vam to povem. Drugače vas usmerim drugam. Moj cilj je vaše popolno zadovoljstvo.

LASTNE IZKUŠNJE

Programe sem razvila na podlagi lastnih izkušenj, se učila na svojih napakah in ni potrebe, da isto pot uberete tudi sami. Izkoristite moje napake, da preprečite vaše!

PRAKTIČNI PRIMERI

Vse, kar učim, podkrepim s številnimi praktičnimi primeri in poskrbim za to, da udeleženci nove pristope razumejo, sprejmejo in jih navdušim za izboljšave.

Konkretni rezultati + PRESEŽEK

Stranke pri meni najbolj cenijo to, da pridejo do konkretnih rezultatov, da moje obljube niso prazne, zato ostajamo v stikih še dolgo po zaključenem sodelovanju. Vedno upravičim vaše zaupanje in poskrbim, da tisto, kar dobite, preseže vaša pričakovanja.

Vlaganje vase je najboljša investicija.

Kateri program vas zanima?

In kakšno kavo radi pijete? 🙂 Dobro sodelovanje se prične s temeljitim pogovorom. Vabim vas na kavo, kajti zagotovo ste poznanstva vreden sogovornik. Spoznajmo se!
(Visited 1.033 times, 1 visits today)