Brezplačni hitri test: Kateremu vedenjskemu tipu pripadate?

Uspešni odnosi se začnejo z razumevanjem vedenjskih lastnosti. Spoznajte najprej sebe, da boste bolje razumeli druge.

ooo

Ljudje smo kot čebule. Včasih druge spravimo v jok. Ali pa oni nas. A to ni asociacija, ki sem jo imela v mislih. Naša osebnost je zgrajena iz več plasti. Vedenje je vrhnja plast, tista, ki jo pri čebuli olupimo.  Na to, kako se ljudje vedemo v različnih situacijah, vplivata tako naša osebnost, kot tudi zunanji dejavniki, s katerimi pridemo v stik (ljudje, naloge). Je spremenljivo, nevtralno (ni dobrega in slabega tipa, so samo razlike), vsem opazno, še najmanj pa se ga zavedamo sami. Da imamo nek lasten vzorec obnašanja, se običajno zavemo šele, ko pridemo v stik z drugačnim. Tako drugi ljudje hitro postanejo čudaški, težavni, se ne znajo obnašati… vse do situacij, ko imamo občutek, da smo obkroženi z “idioti”.

Dobri odnosi se začnejo pri zavedanju, poznavanju samega sebe in spoštovanju ter prilagajanju razlikam drugih. To velja tako za poslovni svet (kako vodimo, kako sodelujemo pri timskem delu, kako obvladamo konflikte, kako prodajamo različnim tipom strankam, ipd.), kot tudi zasebno (kako razumemo razlike med nami in našimi bližnjimi, ter se jim prilagajamo).  

Pred vami je le kratka, hitra različica tega orodja za prvi korak in razmislek o tem, kateremu od vedenjskih vzorcev zelo verjetno pripadate. 

 

Bi se radi pogovorili o možnostih bolj podrobnega testiranja?

Veselim se vašega klica ali sporočila.
Mojca

"Naložba v znanje prinaša najboljše obresti."
Benjamin Franklin

Zakaj sodelovati ravno z mano?

100% ODKRITOST

Najprej vas dobro spoznam, da vidim, če in kako vam zares lahko pomagam. Če to lahko storim bolje kot konkurenca, vam to povem. Drugače vas usmerim drugam. Moj cilj je vaše popolno zadovoljstvo.

LASTNE IZKUŠNJE

Programe sem razvila na podlagi lastnih izkušenj, se učila na svojih napakah in ni potrebe, da isto pot uberete tudi sami. Izkoristite moje napake, da preprečite vaše!

PRAKTIČNI PRIMERI

Vse, kar učim, podkrepim s številnimi praktičnimi primeri in poskrbim za to, da udeleženci nove pristope razumejo, sprejmejo in jih navdušim za izboljšave.

Konkretni rezultati + PRESEŽEK

Stranke pri meni najbolj cenijo to, da pridejo do konkretnih rezultatov, da moje obljube niso prazne, zato ostajamo v stikih še dolgo po zaključenem sodelovanju. Vedno upravičim vaše zaupanje in poskrbim, da tisto, kar dobite, preseže vaša pričakovanja.