Butični izobraževalni team building

Nepozabno kraško doživetje z izobraževalno vsebino, ki trajno okrepi in poveže vaš team!

ooo

“Great things are never done by one person. They’re done by a team of people.”

~ Steve Jobs ~

~Zakaj se vam namesto običajnega splača organizirati izobraževalni team building?~

Če želite, da se bodo vaši zaposleni na team building dnevu zabavali in utrjevali prijateljske vezi ter hkrati pridobili nova spoznanja, ki jim bodo pomagala izboljšati  timsko sodelovanje v vsakodnevnih poslovnih izzivih, potem je izobraževalni team building prava izbira!

Eden izmed najbolj priljubljenih trendov izobraževanj s področja grajenja učinkovitih teamov je namreč ravno »edutainment.« Gre za zelo posrečeno kombinacijo izobraževanja in zabave oz. izobraževanje skozi zabavo. Vse dejavnosti izobraževalnega in zabavnega dela se povežejo v eno veliko celoto s skupnim ciljem.

Dinamično, interaktivno izobraževalno delavnico dopolnijo raznolike, butične team building aktivnosti, ki so organizirane z jasnim ciljem, da podprejo in utrdijo izobraževalno vsebino.

Najboljše, trajne rezultate izobraževanja dosežemo ravno  v sproščenem vzdušju, skozi zabavo.

Zato je bistveno vprašanje, ki si ga pred organizacijo takega dogodka zadamo skupaj:

»Kakšen dan želimo preživeti in kakšen rezultat želimo doseči?«

Kako oblikujemo butični izobraževalni team building?

Kakovosten dogodek vsebuje ravno pravo mešanico zabave, učenja, povezovalnih aktivnosti, kulinarike in turizma. Vsako aktivnost oblikujemo posebej za vas, s ciljem, da ustvarimo edinstven butični program.

Pri organizaciji dogodka za vaš team sodelujem s preverjeno butično agencijo na Krasu. V Karri obvladajo vse potrebno, da naše izobraževanje oplemenitijo z edinstvenimi team building doživetji.

Kaj je tisto, kar bo najbolje delovalo in povezalo vašo ekipo, določimo skupaj. 

Edinstvena izobraževalna delavnica za dobre odnose na delovnem mestu
Na prijeten, neformalen in sodelovalen način v vaš dan vpletemo izobraževalno vsebino, katere namen je okrepiti vaše medosebne odnose. Še posebej se osredotočimo na področja, ki so vam pomembna in jih želite izboljšati. Vključimo poznavanje osebnostnih profilov ljudi (DISK), čustvene inteligence in duhovne inteligence. Vse premešamo tako, da nastane res (p)osebna delavnica, spoznanja, ki jih pridobite, pa bodo imela trajne učinke. Ste že kdaj izvedli izobraževanje na prostem?
1
Vrhunska kraška kulinarična razvajanja
Prazna vreča ne stoji pokonci, zato bo za vaše brbončice in polne želodce poskrbljeno tako, da boste uživali z vsemi čuti. Kraški Teran in pršut sta res prepoznavna, a o raznolikih, avtentičnih kraških okusih bi se dalo še dolgo razpravljati. Pustite se presenetiti in navdušiti!
2
Izvirne povezovalne igre
Povezovalne igre so namenjene utrjevanju pridobljenega znanja na izobraževalni delavnici. Tako skozi igro in zabavo naučeno takoj preverimo v praksi in poskrbimo za to, da se vsebine trdno zasidrajo v naš spomin. Posebnost Karre je ravno lasten razvoj izvirnih iger na prostem, ki bodo navdušile tudi najbolj zahtevne skupine!
3
Športne aktivnosti na kraškem zraku
Aktivni teami z veseljem združijo prijetno s koristnim. Če so vaše vrednote usmerjene v gibanje in naravo, bomo poskrbeli za ravno pravo mero gibanja in odkrivanja kraških znamenitosti, s katerimi boste poskrbeli tako za telo kot za dušo.
4
Butične turistične znamenitosti in kraški ustvarjalci
Kras je destinacija, izbrana z namenom. Njegova narava in ljudje namreč sovpadajo z butičnostjo, pristnostjo in unikatnostjo našega izobraževalnega team buildinga. Če želite doživeti pristen Kras, enostavno morate spoznati tamkajšnje znamenitosti in tamkajšnje ljudi. Kras je zelo gostoljubna destinacija za vse, ki cenijo osebni stik in butični turizem.
5
Namestitev
Za tiste skupine, ki želijo skupaj preživeti več kot le en dan, v Karri organizirajo tudi edinstvene namestitve. Zaradi butičnih kapacitet je potrebno pravočasno planiranje in potrditev nočitev.
6

Za koga je butični izobraževalni team building primeren?

  • Butični kraški izobraževalni team building ni primeren za tiste skupine, ki jim team building pomeni predvsem dela prost dan, druženje na skupnem pikniku, zabavo, veliko dobre jedače in pijače.
  • Namenjen je tistim podjetjem, ki se resnično zavedate pomena kakovostnih in harmoničnih odnosov na delovnem mestu in ste pripravljeni vložiti nekaj več. Zato, ker želite z vašimi sodelavci preživeti edinstven, vam na kožo pisan in posebej za vaše potrebe oblikovan team building program s trajnim učinkom.  
  • Zaradi butične narave je primeren za manjše skupine do 15 oseb, svojih storitev ne izvajamo serijsko in neosebno.
  • Še posebej je všeč podjetjem, ki imajo visoka pričakovanja in cenijo visoko kakovostna, izvirna, ekskluzivna doživetja v sozvočju z butičnostjo Krasa.
Skupaj oblikujmo vaš edinstven, izobraževalni team building dan!

Butična organizacija zahteva, da vas najprej dobro spoznamo. Če je le možno, cenimo osebni stik, v nasprotnem primeru pa si vzemite dovolj časa za kakovosten telefonski pogovor. 

Skupaj bomo oblikovali cilje, ki jih želite doseči z izobraževalno delavnico. Nato se bomo pogovorili o vsem potrebnem, da izobraževanje podpremo z edinstvenim team building programom. 

Da se bomo našli tisti, ki “pašemo skupaj”, se veselimo vašega povpraševanja, če:

  • vaš team ni večji od cca. 15 oseb,
  • ste pripravljeni v vsakega zaposlenega vložiti najmanj 270 EUR,
  • planirate vaš dogodek najmanj 3 tedne vnaprej.

S klikom na spodnje povpraševanje nam zaupajte vaše kontaktne podatke in v kratkem se vam oglasimo za podroben dogovor.

Želite ponudbo za vaš butični izobraževalni team building?

Kliknite na spodnji gumb in začnimo ustvarjati nepozabno zgodbo!

Veselimo se našega novega poznanstva. Mojca, Jurij in Vojka

"Priti skupaj, je začetek. Ostati skupaj, je napredek. Delati skupaj, je uspeh." Henry Ford

(Visited 44 times, 1 visits today)