Butični izobraževalni team building

Nepozabno doživetje z izobraževalno vsebino, ki trajno okrepi in poveže vaš team!

ooo

“Great things are never done by one person. They’re done by a team of people.”

~ Steve Jobs ~

~Zakaj se vam namesto običajnega splača organizirati izobraževalni team building?~

Če želite, da se bodo vaši zaposleni na team building dnevu zabavali in utrjevali prijateljske vezi ter hkrati pridobili nova spoznanja, ki jim bodo pomagala izboljšati  timsko sodelovanje v vsakodnevnih poslovnih izzivih, potem je izobraževalni team building prava izbira!

Eden izmed najbolj priljubljenih trendov izobraževanj s področja grajenja učinkovitih teamov je namreč ravno »edutainment.« Gre za zelo posrečeno kombinacijo izobraževanja in zabave oz. izobraževanje skozi zabavo. Vse dejavnosti izobraževalnega in zabavnega dela se povežejo v eno veliko celoto s skupnim ciljem.

Dinamično, interaktivno izobraževalno delavnico dopolnijo raznolike, butične team building aktivnosti, ki so organizirane z jasnim ciljem, da podprejo in utrdijo izobraževalno vsebino.

Najboljše, trajne rezultate izobraževanja dosežemo ravno  v sproščenem vzdušju, skozi zabavo.

Zato je bistveno vprašanje, ki si ga pred organizacijo takega dogodka zadamo skupaj:

»Kakšen dan želimo preživeti in kakšen rezultat želimo doseči?«

Kako oblikujemo butični izobraževalni team building?

Kakovosten dogodek vsebuje ravno pravo mešanico zabave, učenja, povezovalnih aktivnosti, kulinarike in turizma. Vsako aktivnost oblikujemo posebej za vas, s ciljem, da ustvarimo edinstven butični program.

Pri organizaciji dogodka za vaš team sodelujem s preverjenimi partnerji, ki obvladajo vse potrebno, da naše izobraževanje oplemenitijo z edinstvenimi team building doživetji.

Kaj je tisto, kar bo najbolje delovalo in povezalo vašo ekipo, določimo skupaj. 

Edinstvena izobraževalna delavnica za dobre odnose na delovnem mestu
Na prijeten, neformalen in sodelovalen način v vaš dan vpletemo izobraževalno vsebino, katere namen je okrepiti vaše medosebne odnose. Še posebej se osredotočimo na področja, ki so vam pomembna in jih želite izboljšati. Vključimo poznavanje osebnostnih profilov ljudi (DISK), čustvene inteligence in duhovne inteligence. Vse premešamo tako, da nastane res (p)osebna delavnica, spoznanja, ki jih pridobite, pa bodo imela trajne učinke. Ste že kdaj izvedli izobraževanje na prostem?
1
Kulinarična razvajanja
Prazna vreča ne stoji pokonci, zato bo za vaše brbončice in polne želodce poskrbljeno tako, da boste uživali z vsemi čuti. O raznolikih, avtentičnih okusih slovenskih pokrajin bi se dalo dolgo razpravljati. Pustite se presenetiti in navdušiti!
2
Izvirne povezovalne igre
Povezovalne igre so namenjene utrjevanju pridobljenega znanja na izobraževalni delavnici. Tako skozi igro in zabavo naučeno takoj preverimo v praksi in poskrbimo za to, da se vsebine trdno zasidrajo v naš spomin.
3
Športne aktivnosti na svežem zraku
Aktivni teami z veseljem združijo prijetno s koristnim. Če so vaše vrednote usmerjene v gibanje in naravo, bomo poskrbeli za ravno pravo mero gibanja in odkrivanja naravnih znamenitosti, s katerimi boste z energijo oskrbeli tako telo kot dušo.
4
Naravne in kulturne znamenitosti
Vsako destinacijo dogodka izberemo z namenom. Slovenske pokrajine in njihovi ljudje imajo namreč svojevrstne značilnosti, pristen in unikaten karakter. Tako kot vi in vaša ekipa. Pri organizaciji poskrbimo za to, da je izbrana destinacija gostoljubna, osebna in vam pisana na kožo.
5
Namestitev
Za tiste skupine, ki želijo skupaj preživeti več kot le en dan, organiziramo tudi edinstvene namestitve. Izbira se prilagodi vašim željam in lokalnim zmožnostim. Razpon je resnično velik in slikovit. Poskrbeli bomo za to, da se boste zbudili spočiti in dobre volje zakorakali v nov dan.
6

"Priti skupaj, je začetek. Ostati skupaj, je napredek. Delati skupaj, je uspeh." Henry Ford

Za koga je butični izobraževalni team building primeren?

  • Butični  izobraževalni team building ni primeren za tiste skupine, ki jim team building pomeni predvsem dela prost dan, druženje na skupnem pikniku, zabavo, veliko dobre jedače in pijače.
  • Namenjen je tistim podjetjem, ki se resnično zavedate pomena kakovostnih in harmoničnih odnosov na delovnem mestu in ste pripravljeni vložiti nekaj več. Zato, ker želite z vašimi sodelavci preživeti edinstven, vam na kožo pisan in posebej za vaše potrebe oblikovan team building program s trajnim učinkom.  
  • Zaradi butične narave je primeren za manjše skupine do 15 oseb, svojih storitev ne izvajamo serijsko in neosebno.
  • Še posebej je všeč podjetjem, ki imajo visoka pričakovanja in cenijo visoko kakovostna, izvirna in ekskluzivna doživetja.
Skupaj oblikujmo vaš edinstven, izobraževalni team building dan!

Butična organizacija zahteva, da vas najprej dobro spoznamo. Če je le možno, cenimo osebni stik, v nasprotnem primeru pa si vzemite dovolj časa za kakovosten telefonski pogovor. 

Skupaj bomo oblikovali cilje, ki jih želite doseči z izobraževalno delavnico. Nato se bomo pogovorili o vsem potrebnem, da izobraževanje podpremo z edinstvenim team building programom. 

Da se bomo našli tisti, ki “pašemo skupaj”, se veselimo vašega povpraševanja, če:

  • vaš team ni večji od cca. 15 oseb,
  • ste pripravljeni v vsakega zaposlenega vložiti najmanj 270 EUR,
  • planirate vaš dogodek najmanj 2 do 3 tedne vnaprej.

S klikom na spodnje povpraševanje nam zaupajte vaše kontaktne podatke in v kratkem se vam oglasimo za podroben dogovor.

Želite ponudbo za vaš butični izobraževalni team building?

Kliknite na spodnji gumb in začnimo ustvarjati nepozabno zgodbo!

Veselimo se našega novega poznanstva.